Virtuele infrastructuur en private cloud: Maak digitale transformaties en flexibele schaalbaarheid mogelijk in uw IT

Infrastructuur waar je op kan bouwen. Een organisatie is altijd afhankelijk van de kwaliteit van de infrastructuur. De kwaliteit van de virtuele infrastructuur en private cloud mogelijkheden van L2Networks geven uw organisatie de mogelijkheid om te functioneren op het allerhoogste niveau van betrouwbaarheid. Daarnaast kan private cloud u de schaalbaarheid en daarmee flexibiliteit bieden die meegroeit met de vraag van uw klanten. L2Networks geeft organisaties de middelen om te groeien én bloeien binnen het digitale speelveld en daarbuiten.

Virtualisatie

(Para)virtualisatie met performance

Niet iedere virtualisatietechniek is geschikt voor iedere uitdaging. L2Networks heeft kennis en expertise van verschillende virtualisatietechnieken en platformen om zo voor u de beste oplossing te ontwerpen en te realiseren. Wij werken met Hyper-V, oVirt, KVM en VMware om voor uw organisatie een passende oplossing te realiseren.

Kubernetes

Ontwikkel uw applicaties schaalbaar, beschikbaar en altijd up-to-date

Containerization, microservices, stateless en highly-available. Allemaal termen die tegenwoordig in het rond vliegen als het over de cloud gaat. L2Networks is de gids van uw organisatie bij de overstap van traditionele servers en applicaties naar Kubernetes en containers. Wij adviseren uw organisatie in het gebruik van Kubernetes of RedHat OpenShift en begeleiden de transitie. Voor zowel oplossingen in de cloud als on-premise op bare-metal kan L2Networks uw organisatie ondersteunen.

On-premise

De kracht van de cloud, de controle van on-premise

De cloud is voor veel organisaties het antwoord voor een groot aantal problemen, maar niet voor iedereen. Wanneer gegevens op een bepaalde geografische locatie aanwezig moeten zijn, de beschikbaarheid niet afhankelijk mag zijn van internet, of het beveiligingsniveau hoog is, kan on-premise infrastructuur uitkomst bieden. On-premise Red Hat OpenShift of Kubernetes maakt het voor uw organisatie mogelijk de voordelen van deze technologieën zoals CI/CD, flexibiliteit, schaalbaarheid en battle-testedness te genieten zonder afhankelijk te zijn van dienstverleners in de cloud. Uw organisatie behoudt zelf de controle en de gegevens hoeven uw locatie nooit te verlaten. L2Networks levert complete on-premise OpenShift of Kubernetes oplossingen voor uw organisatie.