Over ons: hoe en waarom

L2Networks is uw partner op het gebied van complexe IT-netwerken en applicaties op schaal. Wij verzorgen advies, ontwerp, constructie, exploitatie en onderhoud van technische oplossingen waar het ertoe doet. L2Networks is ontstaan uit de samenvoeging van expertise afkomstig van verschillende partijen. Na het succesvol afronden van het project GiessenlandenNet is L2Networks ontstaan uit de samenwerkende partijen. Onze organisatie brengt daardoor unieke technische kennis op het gebied van netwerkinfrastructuur, virtuele infrastructuur en private cloud bij elkaar. In de navolgende jaren hebben wij deze expertise ingezet voor complexe en grootschalige oplossingen voor onder andere de Stichting Werelderfgoed Kinderdijk, Mall of the Netherlands en de Rijksgebouwendienst. Wij zijn in deze projecten altijd op zoek naar de beste oplossing om de technische uitdaging het hoofd te bieden.

Infrastructuur waar je op kunt bouwen.

Netwerkinfrastructuur

De netwerken van L2Networks verbinden kantoren, snelwegen, winkelcentra, monumenten en beveiligde omgevingen. Elk type project heeft haar eigen wensen, vereisten en benodigdheden. L2Networks voorziet in de realisatie van het netwerk dat voor ogen is en begeleidt klanten, stakeholders en onderaannemers naar een succesvolle uitkomst.

Meer info

Virtuele infrastructuur

Infrastructuur waar je op kan bouwen. Een organisatie is altijd afhankelijk van de kwaliteit van de infrastructuur. De kwaliteit van de virtuele infrastructuur en private cloud mogelijkheden van L2Networks geven uw organisatie de mogelijkheid om te functioneren op het allerhoogste niveau van betrouwbaarheid.

Meer info