Werken bij L2Networks

L2Networks is een expert op het gebied van netwerken, waar ze zich ook mogen bevinden. Lijkt jou het leuk om complexe netwerken te ontwerpen, op te bouwen en te onderhouden? Ben je van veel markten thuis en heb je liefde voor netwerken en alles wat daarmee te maken heeft? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ben je iemand die graag netwerkexpert wil worden? Ook dan zijn we op zoek naar jou. Open sollicitaties zijn altijd welkom, dus wacht niet en een contact met ons op.

Junior Network Engineer

Ben jij op zoek naar een functie waarin je alles leert over het ontwerp, de oplevering en het onderhoud van de netwerken van L2Networks? Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een enthousiaste en nieuwsgierige Network Engineer.

L2Networks is een bedrijf dat zich specialiseert in de aanleg van complexe IP-netwerken. Je kunt onze netwerken vinden op plaatsen waar de connectiviteit cruciaal is. Wij focussen ons altijd op het beste resultaat, bewerkstelligt door absolute expertise in ons vakgebied.

Hoe zien jouw werkzaamheden eruit?

Je haalt eerst een lekkere bak koffie (op kantoor of thuis) en doet daarna mee aan de stand-up meeting. Aan de hand van de de lopende projecten, gesprekken met je teamleden of binnengekomen issues begin je aan je werkdag. Denk bijvoorbeeld aan het assisteren bij de analyse van een verbindingsprobleem, het opstellen van een offerte, of het schrijven van documentatie. Er is veel ruimte voor onderling contact over de beste manier om iets te doen of om de laatste technologische ontwikkelingen te bespreken. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen door middel van trainingen en oefenprojecten onder begeleiding van onze experts. Samen zorgen wij dat je een echte netwerkguru gaat worden.

We vinden het belangrijk dat je enthousiast bent en open staat voor persoonlijke ontwikkeling. Tijdens je sollicitatiegesprek bespreken we samen, naar aanleiding van je ervaring en interesse, hoe jij de functie precies gaat invullen. Jouw groei en ontwikkeling is voor ons erg belangrijk. Samen zorgen we ervoor dat jij (een nog grotere) expert wordt en L2Networks naar een hoger niveau kan tillen!

Waar zijn we naar op zoek?

We staan open voor Junior Network Engineers! Naar aanleiding van jouw opleiding, ervaring en onze gesprekken bepalen wij hoe je de functie precies invult. Zie je jezelf terug in de onderstaande competenties? Dan ben je van harte welkom voor een gesprek! De volgende competenties zijn belangrijk voor deze functie:

Algemeen:

 • Woonachtig in Nederland
 • In het bezit van een rijbewijs

Netwerk:

 • MBO/HBO/WO en affiniteit met IT
 • Kennis van TCP/IP
 • Bezit van CCNA is een pre
 • Kennis van UNIX/Linux is een pre

Wat bieden wij?

 • Een plek in een jong team met ruimte voor initiatief
 • Ontwikkelingsmogelijkheden (bijv. behalen en bijhouden certificatie)
 • Toffe projecten voor interessante opdrachtgevers
 • Het salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden bespreken wij tijdens het sollicitatiegesprek naar aanleiding van jouw opleiding en werkervaring
 • Een vast dienstverband
 • Leuke collega’s waarmee je regelmatig samen kan gaan eten of borrelen
 • 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband en 8% vakantietoeslag
 • Macbook Air of equivalente laptop
 • Reiskostenvergoeding of een ov-kaart

Heb je interesse?

Stuur dan een mail naar info@l2networks.nl met je CV t.a.v. A. Broere-Verspui. Je ontvangt van ons zo snel mogelijk een reactie! Mocht je vragen hebben over de vacature, stuur dan een mail of bel ons op +31183567777.

L2Networks accepteert geen ongevraagde CV’s van professionele straffing of recruiting bedrijven. Alle CV’s of andere informatie die potentiële kandidaten aanduiden, die naar medewerkers van L2Networks is gestuurd op enige manier zonder een geldige en getekende overeenkomst van opdracht worden door L2Networks als vrij te benaderen geacht en geen plaatsingsvergoeding zal betaald worden in het geval dat de kandidaat aangenomen wordt. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.